Hello, welcome back bloggers!
This week for reading, we have a create task and some questions. For this weeks create task it was actually pretty fun to make! The create task is to make a book cover! We had to use our knowledge of what we had read this time and add all the pictures in mind. It was very fun and I think I have done this create task last year and last term when I wasn’t doing novel studies.
Anyways, here is my book cover!
Oh, and forgot to add there’s also a back cover! (So it can show that we can summarise.)
Sorry, it may be a little blurry!
https://new.express.adobe.com/id/urn:aaid:sc:AP:90f427f1-cce8-40fc-b8e2-e6a892ef9616?category=search
https://new.express.adobe.com/id/urn:aaid:sc:AP:459f1f8f-c5b3-4437-a2bc-0ff8bf7e963c?category=search
And, as always of course we have our questions!
Comprehension Questions:
1. How did Zac first find out about the Wallabies at the zoo being mauled?
Answers: After Zac found out Tasha was gone missing, he asked Jess to search where about’s and some informations about the zoo. And so the end results, they found out they had Wallabies there.
2. What was the women doing at the gun emplacement when they first came across her?
Answer: She chuckled and said, ”Having fun?”
3. Why do you think Zac got so upset by the woman’s actions?
Answer: Zac was very upset when the woman said, ”Well, unfortunately you’re out of luck. Ours is asleep at the moment.”
4. Why had the wind turbines been shut down?
Answer: The wind turbines where shut down because, some fully visible in the distance, others poking their heads over nearby ridges.
5. What happened when Crawford looked at Keith?
Answer: They both looked at each other with a weird eye contact.
Predicting questions:
1. Do you think it was, in fact, Tasha who is responsible for the missing Kiwi?
Answer: No, because that’s just a native bird animal and Tasha in fact is not responsible for the kiwi.
2. Who do you think will be the first to find her?
Answer: I think the first will be, the Roldee.
3. What do you think will happen to her if the police get hold of her?
Answer: I think that Tasha after getting caught, she would probably get in the court.
Here is my glossary as well.
This may be blurry as well.
https://docs.google.com/document/d/19SGDXK2T2Q8vOEn7gswCV_Y-rlPIvXuJsFieeBnVE4A/veiw?tab=t.0
Thanks for looking at my post! Have a great day, bye!
